DIGI4MSK

verticale

Hos Digi4MSK er vi dedikerede til at give dig de bedste oplysninger og ressourcer om muskuloskeletal sundhed. For at opnå dette har vi brug for din hjælp. Vi gennemfører en undersøgelse for at lære mere om dine vaner og præferencer, når du søger online efter information om muskuloskeletal sundhed.

 

Hvorfor deltage?

Din mening er værdifuld og vil direkte bidrage til at forbedre kvaliteten og tilgængeligheden af den information, vi tilbyder. Ved at forstå dine behov og foretrukne informationskilder kan vi udvikle indhold, der virkelig gavner dig og hjælper dig med at opretholde et sundt liv.

 

Hvad vil vi gerne vide?

Vi er interesserede i at vide mere om:

  • Dine primære informationskilder: Hvor søger du normalt efter information om muskuloskeletal sundhed?

  • Hyppighed af søgning: Hvor ofte søger du information om dette emne?

  • Emner af interesse: Hvilke specifikke aspekter af muskuloskeletal sundhed interesserer dig mest?

  • Meninger om informationskvalitet: Hvor tilfreds er du med den information, der er tilgængelig i øjeblikket?

 

Hvordan deltager man?

At deltage er nemt og hurtigt. Klik bare på linket nedenfor og udfyld vores undersøgelse. Det tager ikke mere end 7 minutter af din tid.

 

➡️ Tag undersøgelsen

 

Hvad får du ud af at deltage?

Udover at hjælpe os med at forbedre vores tjenester, vil din deltagelse bidrage til at gøre pålidelig og høj kvalitets information om muskuloskeletal sundhed mere tilgængelig for alle. Derudover vil du kunne reflektere over og få indsigt i dine egne vaner.

 

Bliv forbundet!

Gå ikke glip af de seneste opdateringer, tips og råd om muskuloskeletal sundhed. Følg os på vores sociale mediekanaler og besøg vores hjemmeside på digi4msk.eu for mere information. Spændende nyheder kommer snart!

Skip to content